Pasta Arrabiata

med Møller's tran med Citrussmag

En god og spicy opskrift på Pasta Arrabiata Möllers Tran med citrussmag. Du kan evt. selv tilføje kød til opskriften.

Opskrift til 4 serveringer

Ingredienser:

  • 450 g penne pasta
  • Olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • Rød chili (så meget som du tør)
  • 800 g flåede tomater
  • 60 g parmesan ost
  • En lille håndfuld persille
  • Havsalt
  • Smør (til stegning)
  • 3 teskeer Möllers Tran med citrussmag

Fremgangsmåde:

  1. Kog penne pastaen (se fremgangsmåde på posen)
  2. I mellemtiden, bland smør, hvidløg og chili i en gryde.
  3. Steg det indtil hvidløget er gyldent
  4. Put derefter tomater i, og når pastaen er færdig skal disse i også i sovsen
  5. Bliv ved med at koge sovsen indtil den tykner
  6. Herefter, sluk for varmen og tilføj persille og ost
  7. Smag til med salt og dryp nogle dråber af Möllers Tran med citrus smag lige før servering